onsdag 19 november 2008

Högtalkablarna färdiga

Nu finns det nya bilder på de färdiga högtalarkablarna i inlägget längre ner.

Högtalarna klara!

Ja nästan helt klara iallafall...!

Det som fattas nu är kantlister på baksidan i svart plast som jag ej fått tag på ännu, och montering av spikes. dessutom ska jag tillverka ett par damm/petskydd för elementen a ´la Focal.



Givetvis så måste man ju ha med nått egentillverkat, så klämmorna man kan se som håller de svarta plaströren för de interna kablarna är tillverkad på Trantec AB, för nån sekund sedan eller så:)





"Toppen" på högtalarna är klädda i fuskskinn, helt vegetariskt alternativ här alltså..:) Dessutom bland det snyggaste fuskskinn jag sett, rätt dyr per m2, men eftersom det fanns en spillbit blev det riktigt billigt istället. De två vita sömmarna sydde jag dit med hjälp av G´s symaskin i Lördags (har glömt att säga det tror jag älskling?), när hon var och svirade och lämnade en stackars arm och sjuk man hemma.





Bakstycket är klätt i ett möbeltyg med med en skumskiva under själva tyget för lite "puffig" känsla. Här ser man även de där kanstlisterna som fattas längst ner.




En skavank i hörnet ja....åtgärdas med en gnutta färg sen.





Lite divesre bilder :


Blev det som jag tänkt mig då..? Njae, lite längre tid tog det ju, och lite "missar" här och var, så halvnöjd är väl ett sammataget intryck. Får väl hoppas att det låter hyfsat eller gärna lite bättre än så, då kan man ju leva desto mer med skavankerna.
Utlåtande av ljudupplevelsen kommer först efter ordentlig inspelning av högtalarna.