måndag 8 december 2008

SL 12:a!

Jo just det, jag vann visst en auktion på Tradera i förra veckan. En Technics SL-1200, silverfärgad alltså, för priset av 2550 kr. Hoppas nu den är i så bra skick som det verkar. Jocko är snäll att hämta den på pantbanken där den står och väntar, och tar förhoppningsvis med den till jul!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför kostar ditt delningsfilter så mycket? Inget fel på det man får med sq-50 satsen, utprovat och perfekt. Mina sq-50 låter helt underbart. Har inte lyckats hitta ett utlåtande om hur slutresultatet blev av ditt bygge.

Sportkeps sa...

Anledningen till att det kostar mer är helt enkelt för att det är avsevärt bättre komponenter än orginalfiltret. Och anledningen till att jag valde detta är den här: http://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=130767
Läs hela tråden, jag har kommenterat osv i den också. Jag kan säga att efter ordentlig inspelning så låter det nu ihop med min Copland-förstärkare och LTS-kablage väldigt bra. Framförallt på elektronika och synt faktiskt. Men det finns på vissa punkter bättre högtalare för de 5 papp jag spenderade. Och på vissa punkter inte:)